Tudatos mozgás = ellazulás és felfrissülés!

A tudatos mozgás koncentrációt és figyelmet igényel, a lényeg a mozdulatok minőségében és nem pusztán a mennyiségében rejlik. A koncentráció és a légzés kombinációja eltereli figyelmünket a mindennapi problémákról, így könnyen hozzászokhatunk a pilates óra nyújtotta kellemes ellazuláshoz. A pilates nem lestrapál, hanem felfrissít! Így újra és újra várjuk, és élvezzük majd a mozgást, ami így az öröm, és nem a plusz stressz forrása lesz.

Mivel a hatékony gépes pilates óra egyéni keretek között zajlik, így a programot az oktatónk testi adottságaink, és napi terhelhetőségünknek megfelelően állíthatja össze. Ha éppen ellazulásra vágyunk, akkor túlnyomórészt olyan gyakorlatokat ad, amelyek ezt elősegítik, azonban ha frissebbek és terhelhetőbbek vagyunk, akkor felpörgeti az órát.

A pilates módszer kitűnő alapozás más, pörgősebb sportokhoz, de önmagában is van kardio irányzata, ha már megtanuljuk stabilizálni a testünket.

Az egyénre szabottság és az ízületkímélő gyakorlatok segítségével elkerülhetőek a sérülések, amelyek drámai módon visszavethetik erőfeszítéseinket, kényszerű pihenőre kárhoztatva minket! A privát órák előnye még a nyugalom is, ha szeretnénk elkerülni a hangos, tömött fitnesztermeket. A pilates és a gyógytorna kombinációja ideális, ha ízületi vagy gerinc bántalmakkal küzdünk!
 

NEM KÉSŐ!  Jelentkezz be egyéni gépes pilates óráinkra!