Balletrúd másként!


A Total Barre® egy új pörgős, izmainkat alaposan átmozgató, ugyanakkor ízületeinkkel és gerincünkkel kíméletes mozgás. S mindez dinamikus zenére balettrúdnál!

Total Barre® Foundation Course (Alapkurzus)

Képzésünkön elsajátítod a mozgás biomechanikájára épülő gyakorlatfelépítés alapjait, hogy óráidat biztonságosan állítsd össze a legkülönbözőbb korú és testfelépítéssel vendégeknek. A gyakorlatok a zene sodró erejét is felhasználva növelik az izomerőt, hajlékonyságot, kitartást és a dinamikus stabilitást.
A Total Barre® Foundation Course (Alapkurzus) 11 dinamikus, erre a célra átdolgozott népszerű és online is elérhető zenére épül. A programozás során kidolgozzuk a gyakorlatok nehezítését, növeljük a harmónikus mozgás folyamatosságát módosításokkal, illetve a vezényszavak hatékonyságát.

1 nap/ 7 óra CEC 0.7! Árak, időpontok itt!>>>

(Az egész évi továbbképzési pontokat megadja egy napos kurzus!)
Előképzettség a tanfolyam előtt nem szükséges! Munkavégzés céljából OKJ alapképzésre építhető.

Total Barre workshopok

Későbbi ráépülő workshopok során speciális csoportoknak is elsajátítható gyakorlatsorozatokat vezetünk be pl. a pre-postnatal, illetve az idősebb, de aktív vendégeknek.
A rúdnál végzett, a zene ritmusa által vezérelt, főként álló gyakorlatsorozatok bizonyítottan javítják a koordinációt, mozgáskészséget és testudatot.

Fontos kiemelni, hogy egy adott gyakorlatsor betanítása mellett (repertoire), annak mozgástani és biomechanikai megértése és megfelelő vezetése, korrekciója a fő hangsúlya képzéseinknek.

Online képzés jelentkezés

Hívj minket, vagy írj e-mailt!

Telefon: 06703109000

Email: kepzes@pilates.hu

Photography © Merrithew Corporation. Used with permission.

Photography © Merrithew Corporation. Used with permission.