AZ AKKREDITÁCIÓRÓL

A STOTT PILATES® képzés a világon az egyik legelismertebb és legalaposabb képzés, mely lassan 40 éve a minőség és tudományos megalapozottság képviselője.

A képzés gyakorlat orinetált alapossággával és szigorú minőségi követelmények betartásával tartja ezt a  vezető szerepét. Mi nem csak a gyakorlatokat tanítjuk, hanem azt is hogyan működik, miért azt válasszuk és hogyan módosítsuk az adott gyakorlatot.

Hazánkban 2005 óta több mint 500 oktatót képeztünk és napjainkban a figyelem a csoportos talaj órák felől  egyre inkább az személyre szabott, egyéni pilates gépes órák felé fordul.

Magyarországon az akkreditáció szakmai alapokról inkább az adminisztrációs követelmények felé fordult, és ez csak az általánosabb, az alapozó edző, sportoktató képző helyekre jellemző és gyakorlatilag lehetséges.

Mi a következő szintet, egy sokkal speciálisabb, exklúzív pilates képzést nyújtunk, ezért a képzés nem akkreditált.

Nálunk a minőség garanciája a nemzetközileg elismert oktatóképzés.

Bokor Zsuzsanna, aki alapítás óta vezeti a STOTT Pilates képzést állította össze azt a módszertant, mely alapján 2008 óta a Magyar Táncművészeti Egyetem is beillesztette tanrendjébe a pilates módszer alapjait.

Továbbá a Semmelweis Egyetemen 10 éve zajlik választhat tantárgyként a STOTT PILATES alapjainak, módszertanának és alkalmazott anatómiájának oktatás a gyógytornász hallgatók részére.

Ha minőségi, nemzetközileg is elismert, versenyképes tudásra vágysz, nálunk megtalálod!

ÉRDEKEL A KÉPZÉS! Online képzés jelentkezés

Hívj minket, vagy írj e-mailt!

Telefon: 06703109000

Email: kepzes@pilates.hu

Photography © Merrithew Corporation. Used with permission.