A Pilates Balance Stúdió az időpontok változtatásának jogát fenntartja. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Balance Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás és képzési igény függvényében módosulhatnak!!

 1. A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra.  Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
 2. A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
 3. A képzési előleg más tanfolyamunkra(kurzusra) a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén.  A workshopokra befizetett díj csak az adott workshopra használható fel, vissza nem téríthető.  Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
 4. A Pilates Balance Studio, Merrithew© STOTT PILATES® Licenced Training Center, STOTT PILATES® Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére.  Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül.  Egyéb felelősséget a Balance Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
 5. A Pilates Balance Studio,
 6. Merrithew© STOTT PILATES® Licenced Training Center, STOTT PILATES® Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására.  Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Balance Studio, Merrithew© STOTT PILATES® Licenced Training Center, STOTT PILATES® Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 7. A  STOTT PILATES® Képzést egyéb középszintű felnőttképzés, államilag nem akkreditált.  Alapszintű felnőttképzés sportoktatói-edzői un. OKJ tanfolyamok keretében lehetséges, melyek a STOTT PILATES® Képzéstől függetlenek.
 8. A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
 9. A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem  akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek).
 10. Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Balance Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
 11. A Pilates Balance Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat.   Az ebből eredő költségekért a a Pilates Balance Studio, Merrithew© STOTT PILATES® Licenced Training Center, STOTT PILATES® Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 12. A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilates.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

VERTEBRA-COM Bt. és BALANCE STUDIO Bt.  (a Pilates Balance Studio, Merrithew© STOTT PILATES® Licenced Training Center, STOTT PILATES® Nemzetközi Képzési Központot üzemeltető cég neve)

Cég címe: Völgy utca 27/B/B.1.4., Budapest-1021, HUNGARY
Kapcsolattartó telefonszám: 0670-310-9000, 06709400126

email: info@pilates.hu

Photography © Merrithew Corporation. Used with permission.