A Pilates Balance Stúdió az időpontok változtatásának jogát fenntartja. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Balance Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás és képzési igény függvényében módosulhatnak!!

 1. A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra.  Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
 2. A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
 3. A képzési előleg más tanfolyamunkra(kurzusra) a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén.  A workshopokra befizetett díj csak az adott workshopra használható fel, vissza nem téríthető.  Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
 4. A Pilates Balance Studio, STOTT® Pilates Licenced Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére.  Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül.  Egyéb felelősséget a Balance Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
 5. A Pilates Balance Studio, STOTT® Pilates Licenced Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására.  Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Balance Studio, STOTT® Pilates Licenced Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 6. A STOTT Pilates Képzést egyéb középszintű felnőttképzés, államilag nem akkreditált.  Alapszintű felnőttképzés sportoktatói-edzői un. OKJ tanfolyamok keretében lehetséges, melyek a STOTT Pilates Képzéstől függetlenek.
 7. A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
 8. A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem  akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek).
 9. Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Balance Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
 10. A Pilates Balance Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat.   Az ebből eredő költségekért a a Pilates Balance Studio, STOTT® Pilates Licenced Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 11. A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilates.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

VERTEBRA-COM Bt. (a Pilates Balance Studio, STOTT PILATES Nemzetközi Oktatóképző Központot üzemeltető cég neve)

Cég címe: Völgy utca 27/B/B.1.4., Budapest-1021, HUNGARY
Kapcsolattartó telefonszám: 0670-310-9000, 06709400126

email: info@pilates.hu

UTALÁSI INFORMÁCIÓ:
kedvezményezett neve: (akinek utalsz)
VERTEBRA Com Bt.
(a Pilates Balance Studio, STOTT Nemzetközi Képzés üzemeltetője)

kedvezményezett címe:
1021, Bp , Völgy utca 27/B/B.1.4.

számlaszám:
10918001-00000067-38310002

Számlavezető Bank:
Unicredit Bank Zrt.
Bp. 1054 Szabadság tér 5-6

IBAN: HU30-10918001-00000067-38310002
SWIFT: BACXHUHB

MEGJEGYZÉS:

Ide írjátok be neveteket és mobilszámotokat!!!!
(pl. Joseph Pilates, 06-70-1234-500)